1–12 termék, összesen 86 db

U alakú ülőgarnitúra, U alakú kanapé

Raktárról azonnal vihető és egyedi színben rendelhető U alakú ülőgarnitúrák. Ágyazható U alakú ülőgarnitúrák. Relax funkciós U alakú ülőgarnitúrák. Szövet kárpitos és valódi bőr U alakú kanapék széles választékban.

U alakú ülőgarnitúra, U alakú kanapé

U alakú ülőgarnitúra – maximális kényelem és térkihasználás

Az U alakú ülőgarnitúra életterünk központi eleme, mely kimagasló komforttal kényezteti az egész családot. Egy jól megválasztott U alakú kanapé tökéletesen kiszolgálja mindennapi igényeinket. Tágas felületet biztosít a pihenéshez, a közös filmezésekhez, teret ad közösségi élethez, a kellemes beszélgetésekhez. A vendégfogadás páratlan helyszíne lehet egy nagyméretű U alakú ülőgarnitúra, melyen barátainkat, családtagjainkat kényelmesen leültethetve élvezhetjük egymás társaságát.

Otthonunk talán legtöbbet használt bútordarabja, mely egyszerre nyújt esztétikai élményt nappalink stílusos berendezéseként és gondoskodik kényelemünkről, ahol nyüzsgő életünk során egy kis megnyugvásra találhatunk.

Funkciógazdag, modern U alakú ülőgarnitúrák

A mai modern, U alakú ülőgarnitúrák rendkívül gazdag felszereltségének köszönhetően, minden tekintetben képesek eleget tenni elvárásainak. Számos praktikus funkcióval találkozhatunk egy U alakú kanapé esetén pl. ágyfunkció, ágyneműtartó, állítható dőlésszögű fejtámla, karfa funkció, változtatható ülésmélység, manuális relax funkció, motorosan kinyitható lábtartó, ledönthető relax háttámla, USB töltő, pohártartós elem és sorolhatnánk még az U alakú ülőgarnitúra nyújtotta lehetőségeket. Érdemes végiggondolni felhasználási szokásainkat és otthonunk adottságait egyaránt, hogy a megvásárolt bútor stílusában, méretében és kényelmi színvonalában is maradéktalanul megfeleljen, valamint ár-érték arányban a legjobb U alakú ülőgarnitúrával térhessünk haza.

Azonnal elvihető, akciós U alakú kanapék

A Big Bútor Ülőgarnitúra Outlet 4500 m²-en elterülő bemutatótermeiben átlagosan 300-400 db sarokkanapé és U alakú ülőgarnitúra van kiállítva, melyeket egytől-egyig kipróbálhat. Amennyiben elnyerte tetszését valamelyik bútor, azt azonnal elviheti áruházunkból, de természetesen segíteni is tudunk a házhoz szállításban.

Outlet termékeinket Európából importáljuk, melyek között elsősorban német, osztrák, lengyel és olasz ülőgarnitúra gyártók modelljei vannak, illetve magyarországi partnereink által is gazdagítjuk kanapé választékunkat. Mivel e termékekből csupán 1-1 db áll rendelkezésre, így könnyedén előfordulhat, hogy egy akciós U alakú kanapé, akár -20-50% olcsóbb a listaáraknál.

Többféle U alakú ülőgarnitúra, sarokgarnitúra és 3+2+1 kanapé van kínálatunkban, amit kamionos tételben vásárolunk saját készletre. A jelentős rendelési mennyiségért cserébe kedvezményt kapunk a gyártóktól, ezzel pedig biztosítani tudjuk, hogy Ön a legjobb áron juthasson ülőgarnitúrához.

U alakú ülőgarnitúra rendelés egyedi színekben

Akkor sem kell csüggednie, ha nem talált azonnal, mindenben tekintetben megfelelő kanapét, mivel számos rendelhető U alakú ülőgarnitúra is van a tarsolyunkban. Megannyi kiváló minőségű szövet- és valódi bőr kárpitból válogathat, hogy a tökéletes bútor színesíthesse otthonát.