1–12 termék, összesen 172 db

Sarokkanapé, L alakú kanapé

Ebben a kategóriában L alakú sarokkanapé kínálatunkból válogathat. Termékpalettánkat folyamatosan bővítjük, hogy minden igénynek meg tudjunk felelni. Szövet kárpitos és valódi bőr sarokkanapék. Ágyazható- és relax funkcióval felszerelt L alakú kanapék. Készletről azonnal vihető, akciós ülőgarnitúrák. Egyedi színben rendelhető sarokülők óriási választékban.

Ágyazható sarokkanapé (121)

Sarokgarnitúra (108)

Relax sarokgarnitúrák (25)

Bőr sarokkanapék (38)

Találja meg a tökéletes sarokkanapét a Big Bútor kínálatában

Az ideális sarokkanapé kiválasztása joggal okozhat komoly fejtörést, mivel számos használati szempontot kell figyelembe vennünk, ráadásul hasonlóan magas színvonalat várunk el egy garzonlakásban elhelyezhető, kisméretű sarokkanapé esetén, mint egy méretes nappaliban elterülő ülőgarnitúrától.

Megannyi kérdés merülhet fel bennünk, amikor sarokgarnitúra keresésbe fogunk.

  • Milyen komfortú sarokkanapé a kényelmesebb számunkra? Puha, vagy inkább keményebb legyen az ülőfelülete?
  • Jobban kihasználható az ágyazható ülőgarnitúra, vagy egy lábtartóval felszerelt, relax sarokgarnitúra szolgálná ki jobban az igényeinket?
  • Milyen legyen a stílusa? Klasszikus jegyek dominálnak a nappaliban, vagy egy letisztult, modern ülőgarnitúra illene az otthonunkba?
  • Milyen legyen a kárpit? Szövet bevonatú, vagy valódi bőr ülőgarnitúrát vásároljunk?
  • Milyen összeget szánjunk a bútorra? Megteszi egy olcsóbb, akciós sarokkanapé, vagy kompromisszumok nélküli, prémium ülőgarnitúrára vágyunk?
  • Fontosak az extra kényelmi funkciók, vagy tökéletesen megfelel egy jó minőségű, de egyszerűbb kivitelű darab?

Ez csak néhány kérdés, amiben dönteni kell, ezért javasoljuk, hogy látogasson el bútoráruházunkba, ahol szakértő kollégáink segíteni tudnak a legmegfelelőbb sarokkanapé kiválasztásában. Arra törekszünk, hogy egyensúlyba hozzuk elvárásait a lehetőségekkel és végeredményben minden igényt kielégítő, ízléses, kényelmes, tartós és nem utolsósorban kedvező árú sarokgarnitúrával térhessen haza. Reméljük hamarosan találkozunk személyesen, addig is jó böngészést kívánunk.