1–12 termék, összesen 47 db

Kanizsa Trend ülőgarnitúrák

A Kanizsa Trend Kft. nem csupán Magyarország vezető bútorgyára, de mára 30 országban elismert márkanév. Termékeik biztonság technikailag ellenőrzöttek, melyet KERMI tanúsítvány biztosít.

A bútorok gyártása során tökéletesen ötvözik a magyar szakemberek tudását és precizitását a német gépek pontosságával. A Kanizsa Trend Kft alkalmazottainak száma meghaladja a 400 főt. Évente 30.000 ülőgarnitúra és kanapé készül el a gyártósorokon, melyek megfelelnek a legszigorúbb minőségi előírásoknak.

Az 1949-től működő Kanizsa Bútorgyár Közép-Európa egyik jelentős ipari központjává nőtte ki magát. A nagy volumenű fejlesztések, üzemcsarnokok és raktárak építése, modern termelő berendezések beszerzése révén a bútorgyár európai színvonalra emelkedett, amit jól mutat az exportra történő termelés exponenciális növekedése. A ’90-es évek fordulatával a Kanizsa Bútorgyár megszűnésével párhuzamosan, annak helyén létrejött a Kanizsa Trend Kft., a német alapítású Steinhoff Trend Design vegyesvállalata. 2018-tól a Kanizsa Trend Kft. a Designwerk AG-hoz tartozik.