1–12 termék, összesen 294 db

ÜLŐGARNITÚRA ÉS KANAPÉ TÍPUSOK

Magyarország egyik legnagyobb ülőgarnitúra importőreiként, igyekszünk a lehető legváltozatosabb termékpalettával szolgálni. Raktárról azonnal vihető és egyedi rendelésre gyártott sarokkanapék, U alakú kanapék, ágyazható ülőgarnitúrák, relax ülőgarnitúrák, kihúzható kanapék, 3-2-1 ülőgarnitúra szettek rendkívül széles palettáját kínálja a Big Bútor Outlet Bútoráruház.

Az elmúlt közel 20 év alatt kialakított partneri kapcsolatainknak köszönhetően, Európa minden pontjáról szerzünk be árut. Egyrészt nagy mennyiségben vásároljuk fel a gyártók raktáraiban felhalmozódott ülőgarnitúrákat, mintaboltok kiállítási darabjait, fotómintákat, kifutó modelleket, minimális esztétikai hibával rendelkező kanapékat stb., melyeket a bolti árak töredékéért tudunk tovább értékesíteni. Ezen felül szintén kamionos tételben, saját készletre rendelünk le első osztályú ülőgarnitúrákat, amikre mennyiségi kedvezményt biztosítanak számunkra a gyártók.

Üzletünkben 300-400 különböző ülőgarnitúra van kiállítva, valamint több száz gyári csomagolt kanapé van raktárainkban! Készleten lévő termékeink azonnal elszállíthatóak áruházunkból!

Manapság természetes, hogy először online böngészve próbáljuk megalapozni döntésünket. A kanapé stílusa, formája, színe, esetleg az ülőgarnitúra kedvezményes ára is megfoghat minket és úgy tűnhet rábukkantunk az ideális kanapéra, mégis számtalanszor találkozunk azzal, hogy az interneten kiszemelt termék a valóságban nem váltja be a hozzá fűzött reményeket. Mivel hosszú éveken keresztül kell kiszolgálnia igényeinket, ezért az ülőgarnitúra kiválasztása megfontolt döntést igényel. Egy ránézésre tetszetős darab, egészen más kényelmi színvonalat nyújthat, mint ahogy elképzeltük és amit elvárunk az ideális kanapétól. Arra biztatunk mindenkit, hogy látogasson el üzletünkbe és, próbálja ki termékeinket!

A Big Bútor Outlet bútoráruház 4500 m2-es bemutatóteremmel és az egyik legnagyobb raktárkészlettel rendelkezik hazánkban. A weboldalunkon található ülőgarnitúrák és kanapék többsége kipróbálható üzletünkben, ahol kedves és szakértő kollégák fogják elkalauzolni Önt és családját, hogy a tökéletes ülőgarnitúrával térhessenek haza!

Amennyiben nem szeretne cipekedni, természetesen tudunk segíteni a házhoz szállításában. Budapesten és vonzáskörzetében 1-3 nap alatt, vidéki címek esetén 14 napon belül, gyűjtő fuvar keretében juttatjuk el a megvásárolt termékeket. Szállító kollégáink segítenek felvinni az emeletre a bútort és kérés esetén össze is állítják Önnek!

A megvásárolt ülőgarnitúrákat bútoráruházunkban bankkártyával, készpénzzel, vagy átutalással tudja kifizetni.