1–12 termék, összesen 152 db

Akciós bútorok

Akciós bútorok óriási választékban, a Big Bútor Outlet bútoráruházban. Ülőgarnitúrák, sarokkanapék, U alakú kanapék, 3-2-1 garnitúrák, franciaágyak, étkezőgarnitúrák, szövet kárpitos és valódi bőr ülőgarnitúrák, kihúzható kanapék, relax ülőgarnitúrák széles palettájával várjuk budapesti bútorüzletünkben. Naponta változó, akciós bútor kínálatunkban az eredeti árak töredékéért juthat hozzá a legkiválóbb minőségű hálószoba- és nappali bútorokhoz.

Látogasson el budapesti Outlet bútoráruházunkba és válogasson akciós bútor kínálatunkból személyesen!

Üzletünk címe: 1045 Budapest, Kiss Ernő u. 2.

OUTLET - utolsó darabos, akciós bútorok

Outlet részlegünkben több száz kipróbálható és azonnal elvihető bútort talál. Ezek az ülőgarnitúrák és kanapék utolsó darabos termékek, tehát másik színben, kivitelben, vagy más funkciókkal nem tudja megrendelni őket, ellenben pénztárcabarát áron juthat hozzá az egyedi tételekhez.

Az Outlet bútorok Európából importált, magyar, német, lengyel, osztrák, olasz termékek pl.: gyártóknál felhalmozódott készletek; termékfotózáshoz használt minta ülőgarnitúrák; forgalmazóktól begyűjtött, át nem vett rendelések; apróbb esztétikai hibás kanapék; bútoráruházakban és kiállításokon bemutatott bútorok stb.

Minden akciós ülőgarnitúra Outlet termék?

Nem. Weboldalunkon számos olyan akciós ülőgarnitúra és kanapé kerül meghirdetésre, melyekből többféle színben, jobbos és balos kivitelben is van raktáron. Ezen termékeket nagy tételben, saját készletre rendeljük meg, cserébe a gyártók mennyiségi kedvezményt biztosítanak számunkra. 1-1 ülőgarnitúrát kiállítunk belőlük, hogy vásárlóink ki tudják próbálni, de a bútor akció az összes raktáron lévő termékre érvényes, a készlet erejéig.

Az akciós bútorok listáját folyamatosan frissítjük, azonban minden igyekezetünk ellenére előfordulhat, hogy egy kiszemelt ülőgarnitúra idő közben elkelt. Javasoljuk, hogy érdeklődjön az aktuális készlet felől, mivel legtöbbször tudunk ajánlani az igényeinek mindenben megfelelő darabot!

Egyedi ülőgarnitúra rendelésre is van lehetőség?

Természetesen. Számos U alakú ülőgarnitúra, sarokgarnitúra, kanapé és kárpitos franciaágy közül válogathat, melyeket egyedi színben, tetszőleges funkciókkal, illetve bizonyos modellek esetén akár egyedi méretben is megrendelhet. Ezek ugyan nem akciós bútorok, de kívánsága szerint gyártatjuk le, így biztos lehet benne, hogy tökéletesen illeszkedik majd otthona enteriőrjébe.

Szerencsések vagyunk, hiszen elmondhatjuk, hogy a Big Bútor Outlet Bútoráruház évről-évre fejlődik és bővül, így mára 4500 m²-en elterülő bemutatótermekkel, óriási raktárbázissal, változatos termékpalettával, illtve nem utolsó sorban figyelmes és szakértő kiszolgálással várjuk kedves vásárlóinkat.