Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ön itt jár: > >

Garancia , 14 napos elállás

Ne aggódjon amiatt, hogy a terméket nem tudja a kezébe venni. 
Ha nem olyan, mint amilyenre számított... csak küldje vissza 14 napon belül és visszakapja a pénzét!

 

                                            Garanciaügyintézés menete:

                                                  E-mail: garancia@bigbutor.hu

      1. Garancia érvényesítéséhez küldje el a hibás termék fotóját, illetve a mellékelt papírok másolatát vagy fotóját a   

            rendelésszámával együtt a garancia@bigbutor.hu emailcímre.

      2. Munkatársaink kiértékelik garancia igényét, és értesítik a teendőkről.

      3. Sikeres garanciaigény esetén a hibás termékért értemegyünk, csere esetén már az új terméket visszük.

 

 

A vásárlás előtt Önnek nem volt lehetősége a termék megvizsgálására, kipróbálására illetve üzembe helyezésére. Ezt kompenzálja az elállási jog.

Az elállási jog azt jelenti, hogy Ön egyoldalúan visszaléphet és a termék visszaküldése esetén indoklás nélkül követelheti a teljes vételár visszatérítését. A visszatérítés legkésőbb 30 napon belül megtörténik. A 14 napig tartó elállási jog a termék átvétele napján veszi kezdetét.

A termék visszajuttatásának költsége Önt terheli, ahogy a visszajuttatásnak a módja is az Ön felelőssége. Az eladó az elállás miatt sem kötbérfizetési kötelezettséget, sem bármilyen pénzbeli büntetést nem róhat Önre. Ezzel összefüggésben a termék ingyenes kiszállításának díját sem lehet utólag Önre terhelni.

textilbőr kárpittal megrendelt bútorok esetében külön felhívjuk a figyelmet arra, hogy azt csak és kizárólag puha, pamut kendőre fújva az általunk ajánlott és tesztelt Stoffinet márkanéven futó, textilbőr ápoló kárpittisztító spray-el kell kezelni! A jótállás elkerülhető, ha a bútort megfelelő bőrápolóval kezelik, nem pedig különböző vegyi anyagokkal, mint pl.:nedves törlő, popsi törlő, ablaktisztító, szappanos víz stb..; ami SZIGORÚAN TILOS. Amennyiben a vásárló ilyen módon kezeli a textilbőr huzatot, nem tudunk jótállás vállalni a bútorra.

Ha a Felhasználó egyedi gyártású, az általa meghatározott igényeknek megfelelő (szövet anyaga, minta, bútor mérete stb.) megrendelést ad le, a Felhasználó elállási jogát a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében nem gyakorolhatja. Ebben az esetben ugyanis a Szolgáltató a Felhasználó utasításai alapján vagy kifejezett kérésének, igényeinek megfelelően teljesíti a megrendelésben foglaltakat.

SZERETNÉNK FELHÍVNI A FIGYELMÉT, HOGY BÚTORAINKNAK MEGHATÁROZOTT SÚLYHATÁRA VAN, AMELYET MINDENKITŐL KÉRÜNK, VEGYEN FIGYELEMBE A BÚTOR MEGVÉTELEKOR!
AMENNYIBEN EZT A SÚLYHATÁRT NEM TARTJÁK BE, NEM ÁLL MÓDUNKBAN GARANCIÁT VÁLLALNI A BÚTORRA.
A SÚLYHATÁROK A KÖVETKEZŐK:
5cm szivacsos teherbírás: 70-75 kg/fő
10cm szivacsos teherbírás: 80-85 kg/fő
Ortopéd 12cm szivacsos teherbírás: 90-100 kg/fő
Bonell rugós teherbírás: 75-80 kg/fő
Élkeretes, extra rugós teherbírás: 90-95 kg/fő
Erős/ortopéd rugós teherbírás: 100-110 kg/fő

 

 

14 napos elállás

Vásárolj gondtalanul  online !

 

14 nap az elállási jog, ami azt jelenti, hogy 14 naptári napon belül akár indoklás nélkül is visszavesszük az interneten megvásárolt terméket, ha meggondoltad magad.

A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁSRÓL

A fogyasztó az elállási jogát a szerződés megkötésének napja és a termék átvétele közötti időszakban is gyakorolhatja.

A fogyasztónak minősülő vásárló a szerződéstől 14 naptári napon belül (beleértve a 14. naptári napot is) indokolás nélkül elállhat. Ennek módjáról a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló  45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik.

A termék átvételétől számított 14 napon belül elállhat a fogyasztó a vásárlástól .Az átvétel napjának a következők számítanak:

 

  •         több termék adásvételekor, ha az egyes termékek szolgáltatása eltérő időpontban történik, az utoljára szolgáltatott terméknek,
  •         több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára szolgáltatott tételnek vagy darabnak,
  •         ha a terméket meghatározott időszakon belül rendszeresen kell szolgáltatni, az első szolgáltatásnak,
  •         a fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napját kell tekinteni.
  •          

Amennyiben a vállalkozás az elállási vagy felmondási jogra vonatkozó tájékoztatási kötelezettségének nem tett eleget, úgy az elállási vagy felmondási idő a Korm. rendelet szerint 12 hónappal meghosszabbodik. Ha a vállalkozás a termék kézhezvételének vagy a szerződés megkötésének napjától számított 14 nap lejártát követően, de 12 hónapon belül megadja a tájékoztatást, úgy az elállásra vagy felmondásra nyitva álló határidő e tájékoztatás közlésétől számított 14 nap

 

„Ön internetes oldalunkról is letöltheti (LINK) az elállási/felmondási nyilatkozat-mintát vagy benyújthatja az elállási/felmondási szándékát egyértelműen kifejező egyéb nyilatkozatát. Ha Ön emellett dönt, az elállás/felmondás megérkezését tartós adathordozón (például elektronikus levélben) haladéktalanul visszaigazoljuk Önnek.”

 

Cégnév: Arany Griff Korlátolt Felelősségű Társaság

Név:Arany Griff Kft.
Cím:8500. Pápa. Klauzál G. u 3./5
Postacím és üzlet:8500. Pápa. Külső-Veszprémi út. 48.
Bankszámlaszámok:        Raiffeisen Bank : HUF 12085004-00202707-00100007
                                           Raiffeisen Bank : EUR 12085004-00202707-00200004

Képviselő: Juhász Kálmán Zsolt

Adószám:11522690-2-19

Statisztikai szám:11522690-4759-113-19

Cégjegyzékszám:19-09-503106

Müködési Engedély Szám:941/2013.

Adatvédelmi szám:NAIH-117731/2017


Ügyfélszolgálat, panaszkezelés:

Cím: 8500. Pápa. Külső-Veszprémi út. 48.

E-mail:
info@bigbutor.hu

Tel.: +36 30 575 6869

Kapcsolattartó:  Kerti István

A fogyasztó kötelezettségei elállása vagy felmondása esetén

A termék visszaszolgáltatása

Ha a fogyasztó a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 22. §-nak megfelelően eláll a szerződéstől, köteles a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított tizennégy napon belül visszaküldeni, illetve az Eladónak vagy az Eladó által a termék átvételére meghatalmazott személynek átadni. A visszaküldés határidőben teljesítettnek minősül, ha a fogyasztó a terméket a határidő lejárta előtt elküldi.

A termék visszaszolgáltatásával kapcsolatos költségek viselése

A fogyasztó viseli a termék visszaküldésének költségét. A terméket az Eladó címére kell visszaküldeni.Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia! Az elállással érintett termék utánvétellel nem küldhető vissza, utánvételes átvételt nem áll módunkban teljesíteni. 

Fogyasztó felelőssége az értékcsökkenésért

A fogyasztó a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért felel.

Az elállási jog kizártsága

Az Eladó kifejezetten felhívja az Ön figyelmét, hogy Ön nem gyakorolhatja elállási jogát a 45/2014 (II.26.) Korm. Rendelet 29. §. (1) bekezdésében foglalt esetekben, így különösen a „c” és az „e” pontban meghatározottak esetén: „olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak; „olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.

A fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy az elállási vagy felmondási jogát a jogszabály előírásainak megfelelően gyakorolta.

Az Eladó visszatérítési kötelezettségének módja

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 22. §-nak megfelelő elállás vagy felmondás esetén az Eladó a fogyasztónak visszajáró összeget a fogyasztó által igénybe vett fizetési móddal megegyező módon téríti vissza. A fogyasztókifejezett beleegyezése alapján az Eladó a visszatérítésre más fizetési módot is alkalmazhat, de a fogyasztót ebből adódóan semmilyen többletdíj nem terhelheti. A Fogyasztó által hibásan és/vagy pontatlanul megadott bankszámlaszám vagy postai cím következtében történő késedelem miatt az Eladó-t felelősség nem terheli.

Többletköltségek

Ha a fogyasztó kifejezetten a legkevésbé költséges szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választ, az Eladó nem köteles visszatéríteni az ebből eredő többletköltségeket. Ilyen esetben a feltüntetett általános szállítási díjtételek erejéig áll fenn visszatérítési kötelezettségünk. 

Visszatartási jog

Az Eladó mindaddig visszatarthatja a fogyasztónak visszajáró összeget, amíg a fogyasztó a terméket vissza nem szolgáltatta, vagy kétséget kizáróan nem igazolta, hogy azt visszaküldte; a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni. Utánvéttel feladott küldeményeket nem áll módunkban elfogadni. 

 

 

Elállási nyilatkozat

 

ÁTVÉTELI PONT

 

Arany Griff Kft Telephely.

Cím: 8500. Pápa. Külső-Veszprémi út. 48. 

Nyitvatartási idő: hétfőtől péntekig 09-17 óra között.

Szombat-vasárnap: zárva

A vásárló nem gyakorolhatja elállási jogát:

Az Eladó kifejezetten felhívja az Ön figyelmét, hogy Ön nem gyakorolhatja elállási jogát a 45/2014 (II.26.) Korm. Rendelet 29. §. (1) bekezdésében foglalt esetekben, így különösen a „c” és az „e” pontban meghatározottak esetén: „olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak; „olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.

A fentiek kizárólag a gazdasági vagy szakmai tevékenység körén kívül eső célból szerződést kötő vásárlóink (fogyasztó) tekintetében érvényesülnek.

Keresés